Primaria 
  PODARI Dolj
DE VORBA CU 
      CETATEANUL
Alaturi de cetatean     

 in orice clipa.
Intro.Primaria.Informatii Publice.Consiliul Local.Anunturi.Contact.
LINK-uri utile
Curs Valutar BNR
free counters
Powered by SF COMPUTERS - Media Department  @ 2009 @
Proiecte

Proiectul este totdeauna expresia unei politici: el vizeaza ca prin intermediul unui ansamblu de actiuni sa produca o "transformare". El implica resurse umane, resurse materiale si resurse financiare si se desfasoara totdeauna intr-un context spatio-temporal particular.

 

Un proiect implica unul sau mai multe obiective, un demers specific care permite structurarea progresiva a realitatii viitoare din punct de vedere metodologic, a actiunilor de intreprins in functie de resursele date. Prin urmare un proiect nu reprezinta doar o intentie vaga sau doar o schita.


Un proiect nu se decreteaza. Un prim factor de reusita il constituie analiza prealabila a oportunitatilor, adica identificarea punctelor de sprijin si a factorului declansator al proiectului. In acelasi timp e vorba si de evaluarea dificultatilor previzibile.


Trebuie luate in considerare mai multe elemente: oamenii, tehnicile, riscurile, costurile si cheltuielile.

 


 

 

Ce este un proiect ?

 

* O formă temporară de organizare căreia i se alocă resurse pentru a se realiza activităţile menite să aducă o schimbare benefică (Turner)

 

 

* Un demers cu caracter unic şi tranzitoriu, constituit în vederea atingerii unui rezultat dorit (Association for Project Management)

 

Strategia de dezvoltare 2014-2020