Primaria 
  PODARI Dolj
DE VORBA CU 
      CETATEANUL
Alaturi de cetatean     

 in orice clipa.
Intro.Primaria.Informatii Publice.Consiliul Local.Anunturi.Contact.
LINK-uri utile
Curs Valutar BNR
free counters
Powered by SF COMPUTERS - Media Department  @ 2009 @
Cultura/Agrement
Fantana Mireselor  - Reper comunitar cu cea mai inalta semnificatie social-spirituala din comuna Podari. Miresele din Podari vin aici in ziua nuntii, insotite de intregul alai. Este locul unde se petrece unul din obiceiurile importante ale nuntii.

Manastirea Jitianul  -  Complexul manastiresc Jitianu, situat în localitatea Braniste, ofera si el un potential turistic zonei, constituind punct de atractie atât pentru localnici cat si pentru vizitatori.  mai mult >>

Monumentul Eroilor  - Monument ridicat in cinstea eroilor cazuti la datorie in timpul primului razboi mondial. Este situat in curtea Bisericii “Sfantul Grigorie Decapolitul”din localitatea Podari.

Aeroclub  -  in Branişte isi desfasoara activitatea şi un aeroclub, care se intinde pe o suprafata de 56 ha, care se ocupa cu formarea parasutistilor si demonstratii acrobatice.

Sat de vacanta  - se afla amplasat la 1,6 km distanta de localitatea Podari, aproape de poalele padurii. A fost infiintat la cererea cetatenilor, pentru petrecerea timpului liber.

Camin Cultural  - se afla localizat in localitatea Podari, jud. Dolj

Biblioteca comunala  - se afla localizata in localitatea Podari, jud. Dolj
divertisment...

   recreere...

odihna...
       
          buna dispozitie...
Palatul RSR - muzeu, hotel, club, discoteca, baza sportiva, zona rustica, debarcader, echitatie, etc

- Domeniul Palatului se intinde pe o suprafata de 5,7 hectare si este amplasat pe malul raului Jiu, comuna Podari, judetul Dolj.
- Hotelul este clasificat la 4 stele, are 34 locuri de cazare dispuse in 12 camere si 2 apartamente duble.                                                
Ce putem vizita cand ne
aflam in Localitatea Podari ?
Componenta   |   Educatie   |   Sanatate   |   Politie   |   Economie   |   Personalitati   |   Cultura/Agrement   |   Infrastructura